NGF competitie

Op deze pagina ziet u de mogelijkheden welke er aangeboden worden voor Ontvangst – Lunch – Diner.

Wanneer er iemand binnen uw team zit met een speciaal dieet of een allergie dan informeer ons Horeca team ruimschoots op voorhand zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Ontvangst

Ontvangst van de deelnemers bij Crossmoor door de wedstrijdleiding. Wij zullen een buffetje plaatsen waarop we het volgende zullen voorzien:

ONTVANGST OPTIE 1:

  • Koffie en thee
  • Vlaai

ONTVANGST OPTIE 2:

  • Koffie en thee
  • Etagères met zoetigheden zoals mini muffin, cake, chocoladebroodjes en koffiebroodjes

ONTVANGST OPTIE 3:

  • Koffie en thee
  • Cake

Gasten kunnen zelf een plaatsje zoeken in het clubhuis en of terras. 
Tevens wordt er door de wedstrijdleiding geïnventariseerd wat de keuzes zijn van het hoofdgerecht (vis/vlees).


Lunch

LUNCH OPTIE 1:

Aanvang lunch voor de deelnemers in buffetvorm. We zullen het buffet opstellen in het clubhuis en het zal bestaan uit het volgende:

  • Koffie/thee/jus ‘d orange
  • Diverse zachte en harde broodjes
  • Wit en bruin gesneden oerbrood
  • Krentenbrood
  • Roomboter
  • Diverse kaas en vleessoorten
  • Zoet beleg

Uit te breiden met:

  • Huisgemaakte soep + €3,00 p.p.
  • Vleeskroket + €2,00 p.p.
  • Bakkers worstenbroodje + €3,00 p.p.
  • Bakkers saucijzenbroodje + €3,00 p.p.
  • Gerookte zalm + €2,00 p.p.
  • Komkommer/tomaat + €1,50 p.p.
  • Gemengde salade + €1,50 p.p.
  • Ceasar salade + €3,50 p.p.
  • Gekookt eitje + €0,50 p.p.

LUNCH OPTIE 2:

Aanvang van lunch in het clubhuis. Op tafels plaatsen we karaffen met jus d’orange en melk. Daarnaast zullen er thermoskannen met koffie en thee op de tafels staan. Er zal een buffet klaar staan waar gasten hun eigen broodje gezond kunnen maken, 1 royaal broodje p.p.

  • Royale pistoletjes, bruin en wit
  • Ham
  • Kaas
  • Sla
  • Gekookt ei
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Mayonaise dressing

Uit te breiden met:

  • Huisgemaakte soep + €3,00 p.p.
  • Vleeskroket + €2,00 p.p.
  • Bakkers worstenbroodje + €3,00 p.p.
  • Bakkers saucijzenbroodje + €3,00 p.p.
  • Gemengde salade + €1,50 p.p.
  • Ceasar salade + €3,50 p.p.

Diner

DINER OPTIE 1:

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het 3-gangen diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 10 personen. Op tafels zetten we verse broden en boters. We zitten te denken aan het volgende menuvoorstel voor deze dagen:

Voorgerecht:

  • Serranoham en scampi op een gepofte paprikasalade en een siroop van soya en balsamicoazijn

Hoofdgerecht:

  • Kabeljauwfilet met een salsa van tomaat en verse kruiden
  • Of
  • Duet van kalfsnek en runderbavette met een truffel/sjalottensaus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en een aardappelgarnituur (denkende aan aardappelgratin, pure of rozemarijn aardappeltjes) op het bord. Daarnaast zullen wij in kommen friet serveren. Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend.

Dessert:

  • Gemarineerde ananas met een kletskop, witte chocomousse en kokosroomijs

DINER OPTIE 2:

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het 2-gangen diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 10 personen. Op tafels zetten we verse broden en boters. Menu voorstel 2-gangen:

Voorgerecht:

  • Serranoham en scampi op een gepofte paprikasalade en een siroop van soya en balsamicoazijn

Hoofdgerecht:

  • Kabeljauwfilet met een salsa van tomaat en verse kruiden
  • Of
  • Duet van kalfsnek en runderbavette met een truffel/sjalottensaus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en een aardappelgarnituur (denkende aan aardappelgratin, pure of rozemarijn aardappeltjes) op het bord. Daarnaast zullen wij in kommen friet serveren. Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend.

DINER OPTIE 3:

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 10 personen. Op tafels zetten we verse broden en boters. Menu-voorstel maaltijdsalade:

Maaltijd salade:

  • Maaltijd salade vis (denkende aan gebakken gamba, gerookte zalm, nicoise etc)
  • Of
  • Maaltijd salade vlees (denkende aan carpaccio salade, salade met iberico ham en meloen, gebakken appeltjes en bloedworst etc)

In de ochtend zullen we lijsten klaarleggen waar gasten keuze kunnen maken voor hun gerechten en daarbij ook de definitieve invulling voor de vis en vlees variant presenteren.

Bij de salade zullen wij brood en frieten serveren.