NGF competitie

Op deze pagina ziet u de mogelijkheden welke er aangeboden worden voor Ontvangst – Lunch – Diner.

Wanneer er iemand binnen uw team zit met een speciaal dieet of een allergie dan informeer ons Horeca team ruimschoots op voorhand zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


ONTVANGST OPTIE 1:

Koffie en thee

Vlaai

ONTVANGST OPTIE 2:

Koffie en thee

Etagères met zoetigheden zoals mini muffin, cake, chocoladebroodjes, koffiebroodjes en cantucci koekjes

ONTVANGST OPTIE 3:

Koffie en thee

Cake


LUNCH OPTIE 1:

Kopje soep (wisselend per keer)

Warm item, te denken aan een worstenbroodje of saucijzenbroodje (wisselend per keer)

Diverse harde en of zachte broodjes, en verse oerbroden

Beleg zoals kaassoorten, hammen, zoet beleg en boters

Kleine bekers met vruchtenyoghurt

Vers handfruit

Koffie, thee, jus d’orange, melk

LUNCH OPTIE 2:

Royaal stokbroodje gezond belegd met:

Ham

Kaas

Sla

Gekookt ei

Komkommer

Tomaat

Mayonaise dressing


DINER OPTIE 1:

Voorgerecht:

Frisse salade met ardennerham, gemarineerde tomaten, mozzarella en basilicum

Hoofdgerecht:

Rosé gebakken diamanthaas met sjalottensaus

Of

Op de huid gebakken zeebaars met een schaaldierensaus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en kriel aardappeltjes. Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend

Dessert:

Gevulde chocolade brownie met gemarineerde ananas, rood fruit en slagroom

DINER OPTIE 2:

Frisse salade met ardennerham, gemarineerde tomaten, mozzarella en basilicum

Hoofdgerecht:

Rosé gebakken diamanthaas met sjalottensaus

Of

Op de huid gebakken zeebaars met een schaaldierensaus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en kriel aardappeltjes. Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend

DINER OPTIE 3:

Maaltijd salade:

Maaltijd salade vis (denkende aan gebakken gamba, gerookte zalm, nicoise etc)

Of

Maaltijd salade vlees (denkende aan carpaccio salade, salade met iberico ham en meloen, gebakken appeltjes en bloedworst etc)

(In de ochtend zullen we lijsten klaarleggen waar gasten keuze kunnen maken voor hun gerechten en daarbij ook de definitieve invulling voor de vis en vlees variant presenteren

DINER OPTIE 4 (AANVULLING):

Bij alle bovenstaande diner opties is de mogelijkheid om extra friet te serveren per tafel.