NGF competitie

Op deze pagina ziet u de mogelijkheden welke er aangeboden worden voor Ontvangst – Lunch – Diner.

Wanneer er iemand binnen uw team zit met een speciaal dieet of een allergie dan informeer ons Horeca team ruimschoots op voorhand zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Ontvangst

Ontvangst van de deelnemers bij Crossmoor door de wedstrijdleiding. Wij zullen een buffetje plaatsen waarop we het volgende zullen voorzien:

ONTVANGST OPTIE 1: € 5,75 p.p.

  • Koffie en thee
  • Luxe vlaai

ONTVANGST OPTIE 2: € 4,75 p.p.

  • Koffie en thee
  • Limburgse vlaai

ONTVANGST OPTIE 3: € 4,00 p.p.

  • Koffie en thee
  • Huisgemaakte wafel

ONTVANGST OPTIE 4: € 3,50 p.p.

  • Koffie en thee
  • Cake

Gasten kunnen zelf een plaatsje zoeken in het clubhuis en of terras. 
Tevens wordt er door de wedstrijdleiding geïnventariseerd wat de keuzes zijn van het voor en hoofdgerecht (vis/vlees/vega).


Lunch

LUNCH OPTIE :

Aanvang lunch voor de deelnemers in buffetvorm. We zullen het buffet opstellen in het clubhuis en het zal bestaan uit het volgende: de kosten van de lunch zijn € 14,50 p.p.

  • Koffie/thee/jus d’orange
  • Diverse zachte broodjes
  • Diverse harde broodjes
  • Wit en bruin desembrood (zelf op het buffet te snijden)
  • Diverse kaas en vleessoorten
  • Zoet beleg
  • Gemengde salade
  • Rauwkost (komkommer en tomaat)
  • Fruit
  • Gekookt eitje
  • Yoghurt

Uit te breiden met:

  • Huisgemaakte soep + €1,00 p.p.
  • Vleeskroket + €1,00 p.p.
  • Worstenbroodje + €1,00 p.p.
  • Gerookte zalm + € 1,50 p.p.

Diner

DINER OPTIE 1: € 33,50 p.p.

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het 3-gangen diner. Op tafels zetten we brood en boters. We zitten te denken aan het volgende menuvoorstel voor deze dagen:

Voorgerecht:

  • Visterrine geserveerd met een crème van gerookte forel
  • Groenteterrine geserveerd met een kruidencrème

Hoofdgerecht:

  • Corvinafilet op een romige saffraanrijst geserveerd met groenten spirelli en kreeftensaus
  • Of
  • Duet van rund en lam met een knoflook/honingsaus geserveerd met warme seizoensgroenten en aardappelgarnituur
  • Of
  • Vegetarische lasagne gegratineerd met een Reypenaer kaas, geserveerd met een salade

Dessert:

  • Boterkaramel brownie met witte chocolade roomijs en advocaat slagroom

DINER OPTIE 2: € 29,50 p.p.

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het 2-gangen diner. Op tafels zetten we brood en boters. Menu voorstel 2-gangen:

Voorgerecht:

  • Visterrine geserveerd met een crème van gerookte forel
  • Groenteterrine geserveerd met kruidencrème

Hoofdgerecht:

  • Corvinafilet op een romige saffraanrijst geserveerd met groenten spirelli en kreeftensaus
  • Of
  • Duet van rund en lam met een knoflook/honingsaus geserveerd met warme seizoensgroenten en aardappelgarnituur
  • Of
  • Vegetarische lasagne gegratineerd met een Reypenaer kaas, geserveerd met een salade

DINER OPTIE 3: € 16,50 p.p.

Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het diner. Op tafels zetten we brood en boters. Menu-voorstel maaltijdsalade:

Maaltijd salade:

  • Salade Nicoise met verse tonijn, edamame en sojadressing
  • Of
  • Caesar salad met lauwwarme kip, gekookt eitje en croutons
  • Of
  • Lauwwarme geitenkaas salade met gebrande walnoten en honing

In de ochtend zullen we lijsten klaarleggen waar gasten keuze kunnen maken voor hun gerechten en daarbij ook de definitieve invulling voor de vis en vlees variant presenteren.

Bij de salade zullen wij brood en frieten serveren.