Diner

Afhankelijk van uw wensen kunnen we verschillende mogelijkheden aanbieden voor het diner. Het kan zowel in buffetvorm, uitgeserveerd of bij mooi weer in de vorm van een barbecue. Per aanvraag zullen wij hier een voorstel voor geven, maar onderstaand vast een indicatie van de prijzen hiervoor.

Seizoen: bekijk hier onze aspergekaart

Kosten (deze kunnen afwijken en zijn afhankelijk van de invulling):

3-gangen diner: € 32,50
2-gangen diner: € 27,50
Barbecue: € 25,-

DINERKAART VANAF 17.00 TOT 20.30 UUR

VOORGERECHTEN (geserveerd met brood en boter)

Vegetarische salade met courgette, tomaat, rode ui, avocado, komkommer en quinoa € 10,00
Carpaccio ossenhaas met truffelcrème, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas € 13,00
Salade met rosé gebakken roastbeef, appel, walnoten en een five-spice dressing € 14,50
Carpaccio van tonijn met mangochutney gegrilde tomaatjes en sojadressing € 15,00
3 grote garnalen in tempura gebakken,op een bedje van mango en sesam en sojadressing € 17,50

SOEPEN (geserveerd met brood en boter)

Heldere runderbouillon € 5,00
Gegratineerde uiensoep € 5,50
Pomodori tomatensoep € 5,50
Romige aardappelsoepmet spekjes en een vleugje truffel € 5,50

DINERKAART VANAF 17.00 TOT 20.30 UUR

WARME GERECHTEN

Vegetarische groente lasagne met salade € 9,00
Huisgemaakte gehaktbal met jus en brood € 9,50
Kippenpasteitje met frites en salade € 11,50
Romige pasta met vis, ui, prei en bosui € 10,00
Pasta met kip, champignons, broccoli, tomaat, ui, kappertjes en knoflook € 12,50
Saté van varkenshaas satésaus, atjar, kroepoek, frites en salade € 13,50
Spies van ossenhaas paprika, ui, champignons, stroganoffsaus,frites en salade € 16,50
Spare-ribs met twee sauzen, frites en salade € 19,5

DINERKAART VANAF 17.00 TOT 20.30 UUR

HOOFDGERECHTEN

Varkenshaasmedaillons omwikkeld met spek, champignons en ui geserveerd met jus € 18,00
Parelhoenfilet gevuld met pesto, tomaat en champignons geserveerd met dragonjus € 18,50
Gegrilde runderrib-eye met kruidenboter € 23,50
Tournedos ossenhaas met keuze uit champignon,- peper,- of stroganoffsaus € 28,50
Vispannetje in romige citroen/kervelsaus € 19,00
Gebakken zeewolffilet met een kruidenkorst geserveerd met een saus van schaaldieren € 22,00
Slibtongetjes in peterselieboter € 22,50
Gegrilde tonijnfilet met gemarineerde tomaat, kappertjes, olijven en groene kruiden € 22,50

(alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen naar keuze)
**supplement gemengde salade €2,50**


DINERKAART VANAF 17.00 TOT 20.30 UUR

NAGERECHTEN

3 bolletjes vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom € 6,50
3 soorten sorbet met seizoensfruit en een saus van passievruchten en slagroom € 7,50
Hemelse modder € 7,50
Kaasplankje met vijgenbrood 4 verschillende soorten kaas met walnoten, druiven en appelstroop € 10,00
Luxe aangeklede Crossmoor koffie € 4,95

Download de dinerkaart

Fotogalerij