Openingswedstrijd Lustrum 2021 een groot succes

Gepubliceerd op

Maanden van voorbereidingen gingen hieraan vooraf en zondag 5 september was het eindelijk zover, de opening van het Lustrumfeest 2021.

124 spelers werden bij ontvangst getrakteerd op koffie/thee en verschillende lekkernijen. Na een korte toespraak van onze voorzitter Vincent Nies en van de voorzitter van de Lustrumcommissie Berry van Holstein riepen zij “in koor” dat het Lustrum 2021 vanaf nu geopend is.

De weersomstandigheden waren fantastisch en dat vanaf het begin van de ochtend tot laat in de avond. Na een gezellige wedstrijd waarin de deelnemers getrakteerd werden op een frisse snack en een lekker ijsje, was het Crossmoor terras het toneel voor een gezellige voortzetting van de dag. Met een aantrekkelijk en leuk entertainment op piano, saxofoon en met zang was de sfeer ronduit geweldig. Na de prijsuitreiking met winnaars in verschillende categorieën “bleef het nog lang onrustig” op Crossmoor.

Een fantastisch begin van ons Lustrumfeest met een verlangend uitzien naar alle andere lustrumactiviteiten. Chapeau Lustrumcommissie!