Old Grand Dad

Gepubliceerd op

Beste grootvaders van Crossmoor,

 

De afgelopen twee jaren waren in alle opzichten  heel bijzonder.

Geen OGD wedstrijd in 2020, maar dankzij het sterk afnemende aantal positief getesten is het mogelijk dat er op een aantal vlakken versoepelingen komen. 

Dat betekent dat op 24 juni aanstaande de geplande OGD wedstrijd op G&CC Crossmoor gespeeld gaat worden.

De vijf best geplaatste spelers plaatsen zich voor de regiofinale die op 7 juli a.s zal plaatsvinden op het Rijk van Margraten en de beste zes van de regiofinale plaatsen zich voor de landelijke finale die op 25 augustus plaats vindt op onze prachtige baan.

Een reden te meer om uw krachten te meten en de uitdaging voor deelname aan deze finale aan te gaan!

Met behulp van de jarenlange en trouwe sponsors: Holbox, Golf Meteor, Jacobs Koppers, Budels bier en Baderie Snijders  is de clubwedstrijd op Crossmoor elk jaar  een waar prijzenfestival , met tal van extra specials in de baan.  De dag wordt afgesloten met  een aangeklede nazit waar de prijsuitreiking plaatsvindt met alle deelnemers. 

 

U kunt zich vanaf 3 juni a.s. inschrijven.

 

Mocht u  niet bekend zijn met de Stichting Old Grand-Dad dan verwijs ik graag naar onderstaande link. In het getoonde filmpje worden golfende grootvaders opgeroepen de Stichting via een donatie te steunen.

Hiermee maakt u het mogelijk om kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in de gelegenheid te stellen meer aan sport, spel en beweging te doen om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.

https://youtu.be/55JQ7CjBoK4

Ik hoop u op 24 juni a.s. te begroeten!

 

Peter Bergman

Clubconsul OGD

G&CC Crossmoor

pbergman49@online.nl

0612202692

www.oldgranddad.nl