Knappe prestatie Crossmoor in PBGC wedstrijd

Gepubliceerd op

Crossmoor behaalt eervolle 2e teamplaats bij debuut – Ria individueel 1e

Op de fraaie, maar moeilijke, baan van Golfclub Winge, nabij Leuven en midden in het fraaie, heuvelachtige landschap van de Haaglanden, trad een team van Crossmoor voor de eerste keer aan voor het Kampioenschap van de bij de Premium Benelux Golf Courses (kortweg PBGC) aangesloten clubs.

Het team, bestaande uit Ria Houben, Hetty Schram, Wilfried van der Kaa, René Jansen, Michael Ford en Frans Hendrickx (Myryam Kerboua moest helaas op het laatste moment afzeggen) wist verrassend, in een veld met sterke tegenstanders, beslag te leggen op de tweede prijs bij de teamwedstrijd. Een belangrijke bijdrage aan deze teamprestatie kwam op het conto van Ria Houben, die bij de dames het individuele netto-klassement won. Die prestatie plus de prima individuele scores van Michael Ford, René Jansen en Hetty Schram verzekerde ons Crossmoor-team van een dik verdiende eervolle tweede plek. Unaniem waren de Crossmoor deelnemers het met elkaar eens dat deze baan meer dan uitdagend is en dat je er eigenlijk minstens enkele keren gespeeld moet hebben om de vele moeilijke holes, beter te kunnen overmeesteren.

team van Crossmoor

Alles optellend tijdens een heerlijk gezamenlijk team-etentje na afloop, waarbij ook PBGC ambassadeur Jan de Vries, die als Non-Playing captain het team vergezelde, aanzat, was de conclusie dat het een zeer geslaagde dag was geweest.

Wie meer wil weten over de Premium Benelux Golf Courses, waartoe Crossmoor sinds dit jaar behoort en waarbij interessante voordelen voor alle Crossmoor leden aan verbonden zijn, adviseren wij te klikken op de PBGC Button op de homepage van deze website. Daar vind je alle informatie.