Hans de Roos keert terug als Caddiemaster

Gepubliceerd op

Na enkele jaren van afwezigheid keren Hans de Roos en Maaike Caris terug op Crossmoor. Beiden als lid van de vereniging, maar Hans bovenal  in de rol van Caddiemaster. Samen met Toon Scheers gaat Hans de leden en gastspelers ondersteunen om van hun golfdag een fijne belevenis te maken.

Hans heeft een grote passie voor sport, in het bijzonder voor de golfsport. Als hockeyer maakte hij in zijn jongere jaren mooie sportmomenten mee. Ervaringen die later weer van pas kwamen toen hij een van de twee vaste caddies van Joost Steenkamer werd. Een aantal keren was hij caddie tijdens het KLM Open en de Europees Kampioenschappen voor landenteams. Vaak speelde hij mee in wedstrijden op Crossmoor en was daarna meestal nog lang in het clubhuis en op het terras te vinden.

Sinds 3 jaar is hij betrokken bij de organisatie van de Limburg Golf Trophy. En ondersteunt hij via zijn eigen bedrijf MKB organisaties met maatwerk software. Nu keert hij terug op Crossmoor als Caddiemaster; een rol die hem zeer goed zal passen.