Familiegolftoernooi 2021

Gepubliceerd op

Het bijzondere jaar 2020 heeft laten zien hoe leuk en waardevol golfen met de familie is. Iets wat de NGF met het jaarlijkse familiegolftoernooi al jaren over het voetlicht brengt. Traditiegetrouw worden elk jaar op veel golfbanen de voorrondes gespeeld van dit unieke toernooi en met een nationale finale in oktober afgesloten.

Goede doel
Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt, is dat niet alleen met familieleden een leuke dag wordt beleefd, maar dat er tegelijkertijd geld ingezameld wordt voor een goede doel. Het gezamenlijke inschrijfgeld van meer dan € 20.000,00 is namens alle deelnemers en deelnemende clubs dit jaar overgemaakt naar Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Nationale finale
De finale van het NGF familietoernooi is afgelopen zondag 10 oktober gespeeld op de Nunspeetse Golf. Van elke categorie (3) waren de 18 beste winnaars uitgenodigd voor de nationale finaledag. Crossmoor was goed vertegenwoordigd met Nathalie Matheeuwsen en Ruud Noten in categorie 2 en Renate Verdonschot en Paul Bernards in categorie 3.

Uitslag
De spelvorm was greensome stableford waarbij door de Crossmoor teams zeer goed werd gespeeld. Beiden werden eerste in hun categorie: Renate en Paul met 43 stableford punten en Nathalie en Ruud met maar liefst 47 stableford punten.

Uit het handen van de NGF directeur Jeroen Stevens werden de prijzen in ontvangst genomen en werd er onder het genot van een drankje samen teruggekeken op een meer dan geslaagde (golf)dag.