Een sponsor voor de Crossmoor Jeugd? Makkie!

Gepubliceerd op

In het 35e lustrumjaar van Crossmoor, heeft softwareontwikkelaar Maintenanz zich als sponsor gemeld voor de Crossmoor Jeugd.

 

Maintenanz heeft naast apps voor installatie monteurs ook een zeer bijzondere CMO (Chief Morale Officer). Het is namelijk geen persoon, maar een digitale creatie die het iedereen in zijn omgeving gemakkelijker maakt. Zijn naam is M@kkie en in zijn vrije tijd speelt hij onder andere golf.

 

“Mijn zoon Dante is nu 10 jaar oud en vindt sporten helemaal te gek. Een van die sporten is golf en hier is hij een paar jaar geleden mee begonnen. Maintenanz is omstreeks dezelfde tijd gestart als onderneming. Als mede-eigenaar van Maintenanz ben ik dan ook ontzettend trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de speelvreugde van de Crossmoor Jeugd “, zegt Frank Heijckers.

 

Mede met dank aan Meteor Golf kregen alle 35 jeugdleden vrijdagavond 2 juli jl. een golf polo met Maintenanz logo op de borst, het Crossmoor logo op de mouw en ook een afbeelding van een golfende M@kky op de rug. Zo wordt golfen een “makkie” voor onze toekomstige talenten!  

Als Bestuur ondersteunen we op een actieve manier het werk van de Jeugdcommissie, enthousiast werk dat geleid heeft tot een inmiddels grote groep van Jeugdleden.  De samenwerking die nu is gevonden met de genoemde sponsoren zorgt ervoor dat onze jeugdleden bij wedstrijden en bij uitwisselingen als groep goed herkenbaar zijn.  Met dank aan Maintenanz, Meteor Golf en aan de Jeugdcommissie die we veel succes wensen met het voortzetten van hun mooie werk op Crossmoor.