Crossmoor familiedag op zaterdag 31 augustus 2019

Gepubliceerd op

 

 

Crossmoor familiedag op zaterdag 31 augustus 2019

 

Crossmoor organiseert ook in 2019 weer een familiedag. Op deze dag wordt er een golfwedstrijd georganiseerd en worden er clinics  (golflessen) verzorgd. Heb je nog nooit golf gespeeld, dan is een clinic  een fijne manier om het eens te proberen.

Elk  lid  van Crossmoor  kan nu tegen een gereduceerd tarief een familielid kennis laten maken met het golfen. 

Mensen  die geen familierelatie hebben met een lid van Crossmoor mogen overigens ook uitgenodigd worden, maar zij dingen niet mee naar de hoofdprijzen van de wedstrijd.  Leden van Crossmoor kunnen zichzelf en hun relatie opgeven via de website van Crossmoor.

Om tien uur is de ontvangst van de deelnemers. De wedstrijd start om half elf; de clinics vinden plaats van 12.00 uur tot 15.00 uur.

 

De opbrengst van de dag, de bijdragen van de deelnemers,  gaat naar  de spelers van Crossmoor met een licht verstandelijke beperking. Zij gaan in juni 2020 deelnemen aan de Special Olympics.

Deze  groep is op dit moment nog klein. Heel graag willen we deze  groep uitbreiden met nog enkele enthousiaste spelers.  Wij hopen dat op deze familiedag  onze leden mensen met een licht verstandelijke beperking uitnodigen om te komen kijken en een clinic te komen volgen.  Wie weet vinden ze golf een mooie sport.

 

Lees je dit bericht in de krant of op de website en heb je geen familie of kennissen bij Crossmoor en denk je: dat is echt iets voor ……, neem dan contact op met onze golflerares (wij noemen dat de pro), Marleen Timmers.

Kijk hiervoor op de site van Crossmoor (www.crossmoor.nl ) en kijk onder het kopje “de club”. De pro is bereid om hen tijdens de training van de bestaande leden een enkele keer gratis te laten deelnemen.

 

Heeft u een vraag? Bel Piet Rijks . Telefoonnummer : 06-51456128

 

Tot zaterdag 31 augustus 2019 op Crossmoor.