Bedankt oud bestuursleden

Gepubliceerd op

De Presidentscup 2021 was aanvankelijk gepland op zondag 27 juni jl. echter door corona maatregelen noodzakelijkerwijs verplaatst naar zondag 18 juli jl.. Echter in de dagen voorafgaand aan deze nieuwe datum hebben we te maken gekregen met wateroverlast waardoor deze wedstrijd moest worden afgelast.

Niet alleen jammer voor de spelers maar ook jammer voor 3 oud bestuursleden die als dank voor hun jarenlange inzet voor de vereniging na afloop van de wedstrijd een kadobon zouden krijgen overhandigd en tevens zou het schilderij van de teruggetreden voorzitter worden onthuld.

Om nu toch “deze schuld in te lossen” zijn vrijdag 23 juli de oud bestuursleden Renée van Lierop, Nick Coolen en Ruud Noten op uitnodiging van het bestuur alsnog in het zonnetje gezet. Voorzitter Vincent Nies en vice voorzitter Joyce Gruijthuijsen ontvingen de genoemde oud bestuursleden op Crossmoor en zij overhandigden hen na een kort dankwoord namens de vereniging de beloofde kadobon. Bovendien werd ook het schilderij van Ruud Noten onthuld, een schilderij dat zal worden toegevoegd aan de galerij van schilderijen van oud voorzitters in ons clubhuis.

Renée, Nick en Ruud, hartelijk dank voor al jullie gewaardeerde inspanningen gedurende jullie bestuursperiode!