Artur Kleeve Golfprofessional

Gepubliceerd op

Geachte leden van Golf en Country Club Crossmoor.

Graag wil ik me even aan U voorstellen.

ArthurMijn naam is Arthur Kleeven, 46 jaar en samenwonend met Angelique en vader van twee geweldige kinderen. Ik woon met mijn gezin in Someren. Vanaf januari 2018 zal ik  aanwezig zijn bij jullie op de club om golflessen te komen verzorgen. We gaan starten met 2 dagen, namelijk de donderdag en de zaterdag. Naast deze twee dagen ben ik aanwezig op Golfbaan de Swinkelsche, waar ik vanaf mei 2012, de golfschool run.

Hier even een korte geschiedenis over mij.

Opleidingen:

Tijdens mijn CIOS opleiding ben ik in aanraking gekomen met het golfspel door het keuzevak golf te kiezen. Na de opleiding van het CIOS ben ik als tennisleraar 10 jaar actief geweest. Totdat er in 2000 een golfbaan bij mij in de buurt werd aangelegd.( ‘T Woold ) . Hier ben ik in 2001 aan de slag gegaan met het verzorgen van golflessen. Al snel had ik in de gaten dat dit is, wat ik het liefste wil doen. Mensen iets leren waar ze tot een late leeftijd plezier in kunnen beleven.

Werkervaringen:

Vandaar uit ben ik in 2002 de opleiding tot Golfprofessional B gaan doen. Na de B opleiding ben ik meteen door gegaan om ook mijn  A diploma te gaan behalen. Golfbanen waar ik tot nu toe gewerkt heb zijn:

Golfbaan de Hooge Vorssel ( Nu de The Duke ), Golfbaan de Oosterhoutse, Golfclub Hank, de Golfhorst en Golfbaan de Swinkelsche.

Hobby's zijn:

Golfen, golfen en nog eens golfen. Naast golf hou ik van zaalvoetbal, skiën en running.

Bewondering voor:

Mensen die ervan overtuigd zijn, dat een bepaalde swing of techniek of beweging mogelijk moet kunnen zijn en zich daaraan volledig gaan overgeven om dat doel te bereiken.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij jullie op de club mag komen werken. Ik hoop u dan ook snel te mogen begroeten.

ArthurVoor het inboeken van lessen zal er een digitale agenda komen waar men kan inboeken voor golflessen. Mocht u nu al een les of meerdere lessen willen afspreken dan kan dat door met mij in contact te komen op onderstaande gegevens.

Met swingende groet,

Arthur Kleeven
Atlanta 2, 5711 NH te Someren
Tel: 06 41 22 39 92
Mail: info@arthurkleeven.nl