Lustrum Nieuwsbrief 2

Beste leden,

Iedere lustrumcommissie wil graag een eigen identiteit hebben, iets anders doen dan de voorgangers gedaan hebben. Zo ook deze commissie. Nu is dat op dit moment niet zo moeilijk omdat de omstandigheden zo bijzonder zijn dat het sowieso al anders gaat worden.

Om een paar dingen te noemen: een grootse opening van het lustrumjaar, de onthulling van het lustrumlogo en -thema. Het uitreiken van een lustrumaandenken, een feestplanning verspreid over het hele jaar. Al deze zaken hebben wij anders moeten aanpakken.

Het heeft ons echter niet uit het lood geslagen, integendeel, we zijn de uitdaging aangegaan om alle kansen te benutten. De digitale wereld helpt ons hierbij. Via korte filmpjes en mails zullen wij u op de hoogte houden. Zo ook nu.

En wat niet veranderd is, is het enthousiasme van het team, ook al zijn de meeste ‘ontmoetingen’ via mail en WhatsApp en missen we het fysieke vergaderen.

Ook niet veranderd is het verder uitwerken van het ‘lustrumdenken’. Want wat houdt 35 eigenlijk in? Is er in de numerologie iets te vinden over de betekenis?

Een van de eerste regels die ik tegenkom (bron leerzaam.com) is:

“Wanneer je het getal 35 vaak ziet, verwacht dan dat nieuwe kansen op je afkomen en probeer er het beste van te maken”.

Dat gaan we natuurlijk doen. Verder is het getal 35 een samenvoeging van de cijfers 3 en 5 en beide cijfers liggen in ons straatje.

Drie staat voor expressie, expansie, groei, creativiteit, enthousiasme, hoop, vreugde, optimisme, communicatie, motivatie, spirituele energie, innerlijke vrede, transparantie en visualisatie.

Vijf staat voor inspiratie, verandering, flexibiliteit, diversiteit, expansie, vooruitgang, gelukkige kansen en het benutten van kansen.

Wanneer deze energieën samenkomen, creëren zij de energie van het getal 35, dat symbool staat voor enthousiasme, motivatie, creativiteit, vooruitzichten, kansen, verbeelding, verkenning, organisatie, avontuur, visie en visualisatie.

Het 35-jarig bestaan van Crossmoor komt dus op het juiste moment. Er is namelijk behoefte aan hoop, vreugde en optimisme. We hebben behoefte aan vooruitgang en gelukkige kansen (niet alleen in het leven maar ook in het spel).

Het lustrumgeschenk dat wij u willen aanbieden sluit hier mooi op aan. We grijpen de kans om vooruitgang te boeken, niet alleen voor ons als leden maar ook voor onze natuur. 

Bij het zien van het volgende filmpje zult u begrijpen wat wij bedoelen.

Een kleine verassing voor u

Omdat het op dit moment nog niet duidelijk is wanneer er een ‘grote’ wedstrijd zal zijn, hebben wij besloten om het lustrumgeschenk gelijk met de jaarsticker uit te reiken. Deze sticker bevat tenslotte ook het lustrum logo dus dat kan mooi samen.

Het lustrumgeschenk kan afgehaald worden bij de receptie gelijk met de horecapas en de jaarsticker.

Voor nu sluiten we af met de wens dat u gezond blijft.

Namens de lustrumcommissie,

Berry van Holstein