Welkom

Geachte dames en heren,

Het coronavirus en alle maatregelen dienaangaande heeft ons heden doen besluiten om de Crossmoor Charity Cup 2020 op vrijdag 5 juni a.s. niet door te laten gaan.

De omvangrijke organisatie was zo goed als rond, de wedstrijd en ook de holesponsoring waren uitverkocht en ongelooflijk veel mooie items voor de loterij en

de veiling waren toegezegd door sponsoren, dit alles om voor ons Goede Doel, de kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis, een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren.

Inmiddels 6 jaar hebben we de Crossmoor Charity Cup mogen organiseren met geweldige opbrengsten voor Weerter Goede Doelen. Voor nu helaas geen& 7de editie

maar in 2021 willen we graag doorgaan met ons mooie werk en willen we alles ten uitvoer brengen zoals we dat dit jaar hadden willen doen > en wel op vrijdag 4 juni

met hetzelfde Goede Doel de kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis.

We leggen u graag de volgende vraag voor:

Mogen wij u beleefd en vriendelijk vragen of wij uw reservering van de flight, of de toegezegde financiële en/of materiële sponsoring van

dit jaar vast mogen houden voor Crossmoor Charity Cup 2021?

En dat u op vrijdag 4 juni 2021 in goede gezondheid van de partij bent om samen met ons er weer een succesvolle editie van te maken?

Wij zouden dat méér dan geweldig vinden en hopen dan ook dat u ons initiatief wilt steunen. U hoeft dan verder niets te laten weten en wij melden ons te zijner tijd.

Maar schroom niet om ons per omgaande mail te berichten als u het anders geregeld wilt zien waarna wij zullen handelen conform uw wens!

Ook voor verdere vragen of opmerkingen kunt ons per mail bereiken.

Samen met u leven wij mee met allen die op welke manier dan ook geraakt zijn door het coronavirus.

Zo ook hebben we enorme bewondering voor alle mensen in de gezondheidszorg die onvermoeibaar alles in het werk stellen om de complexe zorg te bieden die van hun wordt gevraagd, chapeau!

Hartelijk dank voor uw aandacht, blijf gezond en hopelijk tot vrijdag 4 juni 2021,

Charity Cup


Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie, mail ons dan: werkgroepcharitycup@golfclubcrossmoor.nl