Welkom

Onze prachtige Crossmoor golfbaan staat op vrijdag 8 juni 2018 volledig in het teken van de Crossmoor Charity Cup. Een héél bijzondere editie mogen we zeggen, het vijfde jaar dat we een Weerter goed doel blij mogen gaan maken met een financiële injectie voor het realiseren van een grote wens.

In 2016 mochten we maar liefst € 56.000,00 ophalen voor Het Franciscus Hospice in Weert als bijdrage in de zo noodzakelijke verbouwing ervan, die inmiddels is gerealiseerd. Maar er was nog één grote wens nl. het realiseren van een Stilte Ruimte in de tuin om bewoners de gelegenheid te geven om zich alleen of met naasten terug te trekken met hun emoties en gevoelens.

Wat zou het prachtig zijn als de bouw van deze Stilte Ruimte de “finishing touch” zou zijn van de metamorfose van het Franciscus Hospice?

Wij als Werkgroep tezamen met de baaneigenaren hebben besloten “om hiervoor te gaan” zoals dat in de volksmond wordt genoemd.

Dus het goede doel 2018 > het ondersteunen van de realisatie van de Stilte Ruimte van het Franciscus Hospice te Weert

tekening Stilte Ruimte van het Franciscus Hospice te Weert

Deelnemersinformatie:

Wij hebben de kosten van een flight voor 4 personen bepaald op € 800,00 (dus € 200,00 p.p.), inschrijfgeld dat volledig ten goede komt aan bovengenoemd goede doel. En wat krijgt u hiervoor aangeboden: U gaat genieten van een golfspel op één van de mooiste golfbanen van Nederland, u wordt voor, tijdens en na de wedstrijd qua hapjes, eten en drinken op een meer dan uitstekende wijze verwend, tijdens de wedstrijd dingt iedere deelnemer mee om een auto te winnen bij de “Hole-in-One” contest en qua entertainment na de wedstrijd wordt u wederom verrast!

Vaste onderdelen van het late middag- en avondprogramma zijn de loterij en de veiling waarmee we de opbrengst van die dag zo hoog mogelijk proberen te krijgen.

LET OP: Alle deelnemers van voorgaande Crossmoor Charity edities krijgen de preferente positie om vóór 15 december a.s. in te schrijven en na deze datum gaan mogelijk nog beschikbare flights in de vrije verkoop. En vol = vol!

Via een mail aan charitycup@golfclubcrossmoor.nl kunt u uw voorinschrijving kenbaar maken en krijgt u vervolgens een digitaal inschrijfformulier toegestuurd. Graag zien wij uw aanmelding spoedig tegemoet.

Sponsorinformatie:

We zijn blij dat we de afgelopen jaren mochten rekenen op steun van een grote schare van sponsoren. Voor deze Lustrumeditie zullen we hen persoonlijk gaan benaderen want we hebben nl. iets extra’s te bieden!

Dus sponsor, laat u verrassen.


Film: Stories to Tell / Muziek: Simple Joy, Achille Richard licensed by Soundstripe

Charity Cup


Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie, mail ons dan: werkgroepcharitycup@golfclubcrossmoor.nl