Welkom

In 2017 zullen we op vrijdag 9 juni wederom de prachtige baan van Golf - & Countryclub Crossmoor in Weert gaan gebruiken om een zeer speciale golfdag te houden ten bate van Het Jeugdsportfonds voor Weert e.o.. Een fonds dat het mogelijk maakt om kinderen van zeer armlastige ouders toch te laten sporten bij één van de vele sportverenigingen in Weert en omstreken. En wij weten met z’n allen dat sporten een noodzaak is voor een goede ontwikkeling van het kind. Het Jeugdsportfonds faciliteert in het clublidmaatschap en in een bijdrage voor de aanschaf van de sport outfit. Dit alles onder streng toezicht van Jeugdsportfonds consulenten waardoor iedere Euro op de goede plek komt.


Film: Stories to Tell / Muziek: Simple Joy, Achille Richard licensed by Soundstripe


Crossmoor Sport B.V., als eigenaar van onze baan, heeft 4 jaar geleden het langer levend idee gestalte gegeven om  iets op te zetten voor liefdadigheidsprojecten in Weert, om zo mensen en organisaties te helpen bij hun goede werk.
Werk en activiteiten, die nu door opdrogen van subsidies en het wegvallen van sponsorbijdragen, steeds lastiger uitvoerbaar worden.

Crossmoor heeft al een rijk verleden als het aankomt op manifestaties voor goede doelen.  Telkens stelde Crossmoor Sport B.V. voor die acties hun baan met alle verdere faciliteiten belangeloos ter beschikking, waardoor de organisatoren een zo groot mogelijk resultaat konden bereiken.

Door het in leven roepen van de Crossmoor Charity Cup heeft Crossmoor Sport B.V. een  evenement opgezet dat inmiddels door golfers en sponsoren in en buiten Weert een warm hart wordt toegedragen.

Inmiddels is in de afgelopen 3 jaar een succesvolle editie van de Crossmoor Charity Cup gerealiseerd. Met een opbrengst van meer dan € 40.000,00 in het eerste jaar 2014 voor het Toon Hermans Huis te Weert, in 2015 voor de Voedselbank te Weert met ruim € 45.000,00 en in 2016 bijna € 57.000,00 voor Het Franciscus Hospice te Weert.

Dit soort opbrengsten zijn uniek en mede mogelijk gemaakt door ruim 120 golfers en meer dan 40 sponsoren overal vandaan.

De golfers krijgen een volledig dagprogramma aangeboden, van golfen tot en met eten en drinken in de avond met een geweldige muzikale omlijsting.

Ook de holesponsoren worden uitgenodigd op de “business borrel” direct na de wedstrijd waardoor zij in contact kunnen komen met de dagdeelnemers.

Tijdens de avond vindt er ieder jaar een spectaculaire loterij en veiling plaats die een substantieel deel uitmaken van de uiteindelijke opbrengst die dag.

Wellicht bent u inmiddels enthousiaste deelnemer en/of sponsor van de Crossmoor Charity Cup of bent u geïnteresseerd in de komende of toekomstige edities. Dan is het leuk om op deze site ons promotiefilmpje (Film: Stories to Tell / Muziek: Simple Joy, Achille Richard licensed by Soundstripe) te aanschouwen dat in slechts 3 minuten u een goede indruk geeft van “een dagje Charity Cup”.

Tevens zijn we trots u de logo’s te tonen van de sponsoren 2017. Deze logo’s worden tijdens de dag op 2 levensgrote tv schermen in  een doorlopende lichtkrant getoond en de holesponsors krijgen een fantastisch logobord om aan de deelnemers te laten zien wie welke hole heeft gesponsord.

De Werkgroep Crossmoor Charity Cup 2017 is er weer klaar voor en hoopt op vrijdag 9 juni a.s. wederom een astronomisch bedrag op te halen.

Charity Cup


Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie, mail ons dan: werkgroepcharitycup@golfclubcrossmoor.nl