Welkom

Crossmoor Charity Cup vrijdag 14 juni 2019

Algemene informatie:

Onze prachtige Crossmoor golfbaan in Weert staat op vrijdag 14 juni 2019 volledig in het teken van de Crossmoor Charity Cup.

De opbrengst van deze editie zal in z’n geheel ten goede komen aan de Ouderenzorg in Weert. Er zijn veel ouderen die vereenzamen, ouderen die amper tot geen gelegenheid hebben om sociale contacten te onderhouden en vaak ook nog een financiële belemmering hebben om aan veel goed bedoelde initiatieven van allerlei instanties of organisaties deel te nemen.

Er zijn en komen meer en meer ouderen en de doelstelling van de overheid is dat zij veel langer op zichzelf moeten blijven wonen en dus zoveel als mogelijk weinig tot geen gebruik maken van “ouderenzorg”. Aan de ene kant een lovenswaardig uitgangspunt als het gaat om besparing van kosten, maar aan de andere kant (en zeker niet onbelangrijk!) het gevaar in zich heeft dat ouderen minder contacten hebben en/of contacten onderhouden en het zelfs gaandeweg de jaren kan leiden tot vereenzaming met een gevaarlijk risico tot verwaarlozing aan toe.

Er zijn in Weert verschillende stichtingen en organisaties die veel goed werk verzetten om juist die ouderen uit hun isolement te halen en dat vaak met beperkte budgetten.

Thans wordt er in Weert ook een nieuw initiatief ontwikkeld dat onze sterke aandacht trekt, maar bij het ter perse gaan van deze brochure nog niet concreet is.

Derhalve dat wij hebben besloten om de ontwikkeling op korte termijn van dit nieuwe initiatief af te wachten en gaandeweg de komende maanden tot aan de Crossmoor Charity Cup het Goede Doel definitief te gaan benoemen, waarover wij u graag nader informeren.

Maar OUDERENZORG in Weert kan op ons gaan rekenen in 2019.

Deelnemersinformatie:

Wij hebben de kosten van een flight voor 4 personen bepaald op € 800,00 (dus € 200,00 p.p.), inschrijfgeld dat volledig ten goede komt aan bovengenoemd Goede Doel.

En wat krijgt u hiervoor aangeboden: U gaat genieten van een golfspel op één van de mooiste golfbanen van Nederland, u wordt voor, tijdens en na de wedstrijd qua hapjes, eten en drinken op een meer dan uitstekende wijze verwend, tijdens de wedstrijd dingt iedere deelnemer mee om een auto te winnen bij de “Hole-in-One” contest en qua entertainment na de wedstrijd wordt u een schitterende avond aangeboden.

Vaste onderdelen van het late middag- en avondprogramma zijn de loterij en de veiling waarmee we de opbrengst van die dag zo hoog mogelijk proberen te krijgen.

LET OP: Alle deelnemers van voorgaande Crossmoor Charity edities krijgen de preferente positie om vóór 30 december a.s. in te schrijven en na deze datum gaan mogelijk nog beschikbare flights in de vrije verkoop. En vol = vol!
Via een mail aan charitycup@golfclubcrossmoor.nl kunt u uw voorinschrijving kenbaar maken en krijgt u vervolgens een digitaal inschrijfformulier toegestuurd.

Graag zien wij uw aanmelding spoedig tegemoet.

Sponsorinformatie:
We zijn blij dat we de afgelopen jaren mochten rekenen op steun van een zeer grote schare van sponsoren. Voor deze editie zullen we hen persoonlijk gaan benaderen want we hebben wederom iets extra’s te bieden!

Dus sponsor, laat u verrassen.

Charity Cup


Bent u geïnteresseerd en wilt u nadere informatie, mail ons dan: werkgroepcharitycup@golfclubcrossmoor.nl