Competitie arrangementen

Op aanvraag van de competitiecommissie doen wij u hierbij een voorstel voor de invulling van de horeca gedurende de competitie dagen in 2017. Het aantal personen zal circa 30 deelnemers per dag zijn.

Ontvangst

Ontvangst van de deelnemers bij crossmoor door de wedstrijdleiding. Wij zullen een buffetje plaatsen waarop we het volgende zullen voorzien:

ONTVANGST OPTIE 1:

  • Koffie en thee
  • Vlaai

ONTVANGST OPTIE 2:

  • Koffie en thee
  • Etagères met zoetigheden zoals mini muffin, cake, chocoladebroodjes, koffiebroodjes, cantucci koekjes

ONTVANGST OPTIE 3:

  • Koffie en thee
  • Cake

Gasten kunnen zelf een plaatsje zoeken in het clubhuis en of terras.
Tevens wordt er door de wedstrijdleiding geïnventariseerd wat de keuzes zijn van het hoofdgerecht (vis/vlees).

Lunch

LUNCH OPTIE 1:
Aanvang lunch voor de deelnemers in buffetvorm. We zullen het buffet opstellen in het clubhuis en het zal bestaan uit het volgende:

  • Kopje soep (wisselend per keer)
  • Warm item, te denken aan een worstenbroodje of saucijzenbroodje (wisselend per keer)
  • Diverse harde en of zachte broodjes, en verse oerbroden
  • Beleg zoals kaassoorten, hammen, zoet beleg en boters
  • Vruchtenyoghurtjes
  • Vers handfruit
  • Koffie, thee, jus d’orange, melk

LUNCH OPTIE 2:
Aanvang van lunch in het clubhuis. Op tafels plaatsen we karaffen met jus d’orange en melk. Daarnaast zullen er thermoskannen met koffie en thee op de tafels staan.
We serveren per persoon een royaal stokbroodje gezond belegd met:

  • Ham
  • Kaas
  • Sla
  • Gekookt ei
  • Komkommer
  • Tomaat
  • Mayonaise dressing

In de ochtend kan door de gasten de keuze worden gemaakt voor een wit of bruin stokbrood.

Diner

DINER OPTIE 1:
Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het 3-gangen diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 8 personen in het clubhuis. Op tafels zetten we verse broden en boters. We zitten te denken aan het volgende menuvoorstel voor deze dagen:

Voorgerecht:

  • Italiaans voorgerecht bestaande uit: bruchetta tomaat, spiesje tomaat/mozzarella, galia meloen met Coppa di Parma, veldsla, parmezaan, olijven en spinata de romana

Hoofdgerecht:

  • Zacht gegaarde runderlende en sucade met een rode wijn saus
    Of
  • Gebakken kabeljauwfilet onder een kruidenkorst met schaaldieren saus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en een aardappelgarnituur (denkende aan aardappelgratin, pure of rozemarijn aardappeltjes) op het bord. Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend. Wij serveren bij de hoofdgerechten frieten. Wanneer er extra frieten besteld worden zullen wij een meerprijs berekenen van €3,00 per kom.

Dessert:

  • Bavarois, vanille ijs, vers fruit, witte chocolade mousse met passievruchten saus

DINER OPTIE 2:
eelnemers komen terug in het clubhuis voor het 2-gangen diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 8 personen in het clubhuis. Op tafels zetten we verse broden en boters. Menu voorstel 2-gangen:

Voorgerecht:

  • Italiaans voorgerecht bestaande uit: bruchetta tomaat, spiesje tomaat/mozzarella, galia meloen met Coppa di Parma, veldsla, parmezaan, olijven en spinata de romana

Hoofdgerecht:

  • Zacht gegaarde runderlende en sucade met een rode wijn saus
    Of
  • Gebakken kabeljauwfilet onder een kruidenkorst met schaaldieren saus

NB beide hoofdgerechten worden geserveerd met warme seizoensgroenten en een aardappelgarnituur (denkende aan aardappelgratin, pure of rozemarijn aardappeltjes) op het bord.Indien u graag asperges wenst dient u dit 3 dagen van te voren aan te geven en wordt de dan geldende dagprijs extra gerekend. Wij serveren bij de hoofdgerechten frieten. Wanneer er extra frieten besteld worden zullen wij een meerprijs berekenen van €3,00 per kom.

DINER OPTIE 3:
Deelnemers komen terug in het clubhuis voor het diner. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, plaatsen we tafels voor 8 personen in het clubhuis. Op tafels zetten we verse broden en boters. Menu-voorstel maaltijdsalade:

Maaltijd salade:

  • Maaltijd salade vis (denkende aan gebakken gamba, gerookte zalm, nicoise etc)
    Of
  • Maaltijd salade vlees (denkende aan carpaccio salade, salade met iberico ham en meloen, gebakken appeltjes en bloedworst etc)

(In de ochtend zullen we lijsten klaarleggen waar gasten keuze kunnen maken voor hun gerechten en daarbij ook de definitieve invulling voor de vis en vlees variant presenteren)

Indien u graag frieten geserveerd wil krijgen, horen wij dit graag 3 dagen voor aanvang. Hier zal een meerprijs van € 0,50 per persoon berekend worden.