Lessen van de Pro

De golflessen en clinics op Crossmoor worden verzorgd door:

Peadar Lawlor

Peadar komt uit Rathfarnham in Dublin, Ierland. Hij zwaait al een golf club sinds hij kon lopen, en hij woonde op steenworp afstand van de vijfde green van de Castle Golf Club in Rathfarnham, waar hij zijn aanzienlijke vaardigheden aanscherpte. Hij werd professional in de jaren tachtig en is sindsdien altijd op zoek geweest naar de ideale lesmethode.

Hij is begonnen met de Green Days Golf Academy om de vaardigheden van golfers te verbeteren. Hiermee biedt hij een compleet pakket aan cursussen gericht op alle leeftijden en mogelijkheden.

Slogan van Peadar

IT’ S ONLY A BALL GAME

Boek een les bij Peadar

Peadar Lawlor

golfpro Peadar

T: 0031(0)40 211 52 36
M: 0031(0)6 12 1771 32
website


Marleen Timmers

Mijn naam is Marleen Timmers en ik ben geboren in Heerlen en heb mijn hele leven in Limburg gewoond op mijn studententijd na. Na de middelbare school ben ik in Tilburg aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gaan studeren. In 1990 ben ik begonnen aan de opleiding voor professional om mijn passie voor het lesgeven te kunnen combineren met de fantastische sport golf. Tot op heden heb ik daar nog geen moment spijt van gehad, ik heb nog iedere dag veel plezier in het lesgeven. Daarom dat ik ook veel bij- en nascholingen volg om steeds weer nieuwe manieren te vinden om u beter en dus met meer plezier te laten spelen. Ik probeer voor iedere leerling de optimale manier van golfen te vinden die aangepast is aan zijn/haar mogelijkheden en beperkingen.

Slogan van Marleen

PRACTICE WITH A SMILE IS THE KEY TO SUCCESS

Boek een les bij Marleen.

Marleen Timmers

Marleen Timmers

T: +31 478 690290
M: +31 6 51582687
website