Lessen van de Pro

De golflessen en clinics op Crossmoor worden verzorgd door:

Arthur Kleeven

Mijn naam is Arthur Kleeven, 46 jaar en kom uit Someren. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Sittard in 1989 ben ik in aanraking gekomen met het golfspel. Natuurlijk direct verslaafd aan deze fantastische sport. Na het behalen van het CIOS diploma, ben ik me verder gaan ontwikkelen om als Golf Pro aan de slag te kunnen. Hierdoor heb ik de opleiding tot A en B - professional gevolgd aan het van Swinderen Golf College te Tilburg.

Mijn passie is om met mensen van alle leeftijden aan “de slag” te gaan om van een hobby een leuke sport te maken, waar plezier in het spel, absoluut boven aan de lijst staat. Vandaar dat ik mijn lesgeven niet als werk zie, maar als een fantastische manier om met mensen om te kunnen gaan en ze veel plezier in het golfspel bij te brengen.

Werkwijze van mijn lesgeven zit vooral in het voelen van de beweging en daarbij ondersteund door gebruik te maken van de Trackman en de Swing Explaner. Tijdens alle lessen maak ik gebruik van V1 golf wat heel duidelijk laat zien wat wel en niet goed is aan een techniek.

Slogan van Arthur

WIE DE HALVE SWING NIET EERT, IS DE HELE SWING NIET WEERT.

Wil je een les boeken bij Arthur, download dan de app "Mygolfpro".

Arthur Kleeven

M: +31 6 41223992
E: info@arthurkleeven.nl
website


Fernand Osther

Mijn naam is Fernand Osther, geboren te Apeldoorn in 1988. Op jonge leeftijd al ben ik met mijn vader naar de golfbaan gegaan en zo ontwikkelde ik snel mijn passie voor de golfsport. Als amateur heb ik veel mooie wedstrijden gespeeld en in 2012 ben ik professional geworden.'
Ook heb ik een aantal keren deelgenomen aan het KLM Open en ben ik kampioen National Open Strokeplay geworden.
In 2019 ben ik gestart met de B-opleiding van PGA Holland en heb deze met goed gevolg afgerond.
Uiteindelijk is mijn hobby mijn werk geworden en daar ben ikzelf erg trots op.

Mijn passie voor het spel en de kennis die ik heb opgedaan in mijn jaren als speler en trainer wil ik graag overdragen. Kijken wat we kunnen verbeteren, maar bovenal plezier hebben in het spel. Elke speler/speelster is anders. Tijdens mijn lessen kijk ik dan ook naar het individu en maak ik een les die bij hem/haar past. Onder andere het maken van video-opnames helpt om te kijken waar we aan werken en welke progressie we doormaken.

Slogan van Fernand

PLEZIER HEBBEN IN WAT JE DOET IS HET HALVE WERK.

Boek een les bij Fernand

Fernand Osther

Logo Fernand Osther

M: +31 6 24607108
E: fernand.golf@gmail.com


Marleen Timmers

Mijn naam is Marleen Timmers en ik ben geboren in Heerlen en heb mijn hele leven in Limburg gewoond op mijn studententijd na. Na de middelbare school ben ik in Tilburg aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gaan studeren. In 1990 ben ik begonnen aan de opleiding voor professional om mijn passie voor het lesgeven te kunnen combineren met de fantastische sport golf. Tot op heden heb ik daar nog geen moment spijt van gehad, ik heb nog iedere dag veel plezier in het lesgeven. Daarom dat ik ook veel bij- en nascholingen volg om steeds weer nieuwe manieren te vinden om u beter en dus met meer plezier te laten spelen. Ik probeer voor iedere leerling de optimale manier van golfen te vinden die aangepast is aan zijn/haar mogelijkheden en beperkingen.

Slogan van Marleen

PRACTICE WITH A SMILE IS THE KEY TO SUCCESS

Boek een les bij Marleen

Marleen Timmers

Marleen Timmers

T: +31 478 690290
M: +31 6 51582687
website